A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Іваньківської сільської ради Черкаської області

Сторінка на стадії наповнення.

Проведення "Місяця цифрової грамотності"

На виконання листа Міністерства цифрової трансформації України від 27.05.2021 №1/06-6-5811 в рамках Черкаської обласної військової адміністрації з 01.04.2023  по 20.04.2023  буде проведено захід "Місяць цифрової грамотності".. Запршуємо усіх долучитися до даного заходу

16:38 12.04.2023

Діти - за мир в Україні!

Поки волонтери-активісти збирають кошти на амуніцію для військових і пакують теплі речі, маленькі мешканці Іваньківської громади передають бійцям листи та патріотичні малюнки. Аби підняти військовим бойовий дух, діти пишуть щирі та зворушливі слова, про те, що ми всі віримо у краще, що хвилюємось і вболіваємо, аби вони могли повернутися чимскоріш додому цілими і неушкодженими. В кожному листі прохання: «Поверніться живими!».

15:54 15.04.2022

Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури

6 квітня 2022 року пройшов наймаштабніший Всеукраїнський онлайн-урок фізичної культури на благо миру та розвитку з нагоди Міжнародного дня спорту, який об’єднав школярів, вчителів, зірок шоу-бізнесу, спорту та лідерів думок всієї України. Це – масштабна спортивна подія, що стала першою з серії спільних онлайн-уроків фізкультури «Перемагаємо разом».  Під час уроку було встановлено Національний Рекорд України. Ця ініціатива – спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства освіти і науки, ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор», який відбувся у межах реалізації програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

09:47 06.04.2022

Акція "Добрі справи" на підтримку захисників України

Триває жахлива війна. Багато мужніх воїнів віддали свої життя за українську землю, відстоюючи цілісність нашої держави. Але ще з більшою впертістю продовжують боронити Україну ті, хто вижив завдяки молитвам рідних і близьких, завдяки їхній моральній і матеріальній підтримці. А підтримували і продовжують підтримувати наших бійців всі, хто небайдужий до долі своєї України: матері, дружини, жінки, педагоги, студенти, учні. Та найбільше зігрівають своїм душевним теплом наших захисників — діти, які дарують їм зроблені власноруч українські сувеніри, листівки, малюють патріотичні малюнки, пишуть листи та вірші, моляться за їхні життя і за мир в Україні.

09:39 01.04.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень